Despre noi

Bine ai venit in paradisul cumparaturilor in care lampile sunt imaginea locuintei tale. Ele vor pune in evidenta personalitatea ta, imbinandu-se cu stilul si eleganta oferita de designeri renumiti ai brandurilor diversificate.


Traditia sticlei de Murano interactioneaza intr-un constant dialog cu cele mai moderne si sofisticate tehnici de productie, precum o veritabila piesa de echilibru in care abilitatea manuala, incredintata maestrilor sticlari, transforma cele mai rigide materiale intr-o piesa unica.


Priviti alaturi de noi si veti descoperi o lume concreta, importanta, inventata de om pentru om.Am privit intotdeauna in afara orizontului, deoarece am dorit sa vedem ce se asterne in spatele sau. Axandu-se pe calitate, firma noastra a sesizat intotdeauna, noile si incitantele oportunitati aparute in industria sticlei.Acesta este singurul mod in care putem descoperi cum sa va satisfacem nevoile: de la asistenta in alegerea produselor, la tot ceea ce presupune comercializarea lor si finalizand prin solutii adaptate stilului Dumneavoastra !